Cupoane & Coduri Reducere Booking 2023

Descoperă cele mai recente promoții, cupoane și coduri reducere Booking. Cumpără produsele dorite la reducere folosind codurile promoționale Booking.

Categorii
 • Toate
 • Oferte
 • Coduri Reducere
 • Reduceri

Despre Booking

Fondată în 1996 la Amsterdam, Booking.com s-a transformat dintr-un mic start-up olandez în una dintre principalele companii de turism digital la nivel mondial. Ca parte a Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG), misiunea Booking.com este de a face ca explorarea lumii să fie la îndemâna tuturor. Platforma Booking.com este disponibilă în 43 de limbi și oferă peste 28 de milioane de unități de cazare raportate în total, dintre care peste 6,2 milioane de unități de cazare în locuințe, apartamente și alte locuri unice de cazare. Indiferent de destinația sau de activitatea dorită, Booking.com vă oferă totul la îndemână, cât și asistență non-stop de la serviciul pentru clienți.

Întrebări frecvente despre codurile de reducere Booking

Cum se folosesc codurile de reducere Booking?

 1. Alege un cod promoțional pentru Booking din cele găsite pe Cuponado.ro, apoi dă click pe “Afișează codul”.
 2. Copiază codul de reducere din fereastra care se deschide.
 3. Intră pe siteul Booking și fă rezervarea dorită.
 4. Pe pagina de finalizare a comenzii, o să găsești un câmp special cupon, cod promo sau cod reducere unde trebuie să adaugi codul copiat anterior.
 5. Gata! Reducerea a fost aplicată și acum poți continua procesul de finalizare al comenzii alegând adresa de destinație și modalitatea de livrare.

Ce tip de reducere pot obține folosind codurile promoționale?

Folosind codurile promoționale, te poți bucura de 3 tipuri de reducere:

 • Reducere procentuală - aceasta poate fi de la 5% până la 30% sau chiar mai mult în funcție de perioada din an sau de campaniile de reduceri oferite de magazin.
 • Valoare fixă de reducere - aceasta le oferă clienților o sumă fixă de reducere care este condiționată de cele mai multe ori de o valoare minimă de achiziție (ex: la cumpărături de minim 600 lei, beneficiezi de o reducere de 100 lei).
 • Transport gratuit - magazinul poate pune la dispoziția clienților un cod de reducere valabil o anumită perioadă de timp, astfel încât aceștia să beneficieze de transport gratuit la cumpărăturile lor. Un astfel de cod de reducere poate fi sau nu condiționat de o valoare minimă de achiziție.

De ce nu funcționează codul de reducere Booking?

Există mai multe motive pentru care un cod de reducere nu funcționeză:

 • Codul nu se aplică produselor pe care le ai în coșul de cumpărături. Verifică termenii și condițiile ofertei (codului de reducere) și asigură-te că acesta se aplică pentru articolele din coș.
 • Suma minimă necesară pentru ca oferta să fie valabilă nu a fost atinsă.
 • Ai introdus codul greșit (ex: ai introdus codul cu litere mici în loc de majuscule).
 • Perioada de valabilitate a codului a expirat.

Unde pot găsi coduri de reducere Booking?

Asigură-te că salvezi această pagină la favorite sau abonează-te la notificări pentru a găsi cele mai bune coduri de reducere Booking într-un singur loc.

Cuponado.ro
Logo